How It Works Start My Diary Login Sign Up

Hy-seeds Super Silver Haze

0
3
9
170
2 months ago
Indoor
Room Type
Manual
Watering
0%
Soil
Grow medium
0%
Perlite
Grow medium
Other
Germination Method
Topping
week 3
ScrOG
weeks 4,5,...
Strain
Hy-seeds - Hy-seeds Super Silver Haze
Hy-seeds Super Silver Haze
Hy-seeds

Growing it

Normal

Resistance

Strong

Nice strain, have had her before and she doesn't disappoint despite some mistakes on my side and even though I had some trips, she did a great job, :grin: :+1: .

Show original
The Outcome
Week
15
HARVEST
What's on the scales?
106
oz
g
Bud dry weight
What's on the scales?
3.74
oz
g
Bud dry weight
What's on the scales?
304
oz
g
Bud wet weight
What's on the scales?
10.72
oz
g
Bud wet weight
Harvested
4 plants
Number of plants harvested
Light
100 watt
Total light power used
Grow Room
0.3
ft²
Grow Room size
Grow Room
3.23
ft²
Grow Room size
0.04
ounce /watt
1.16
ounce/ft²
0.94
ounce /plant
30.96
watt/ft²
1.24
plant/ft²
Photos & Videos
Feels like
85% Sativa
15% Indica

Positive effects

Energetic
Happy
Uplifted

Negative effects

Dry mouth
Nutrients

Ik vind wel dat het een positieve invloed heeft op mijn plant :grin:

Translate

Ik persoonlijk vind het wel een positief effect hebben op de wortelgroei :+1:

Translate

Good nutrition and economical use, keep looking out about dosing, but that is neatly in the description, so a warned person counts for two, say, :grin: :+1: .

Show original
Lights

Blijft het een mooie lamp vinden, kon hem dit keer door omstandigheden maar op 80% van zijn vermogen laten draaien met een heel mooi resultaat :+1::+1:

Translate
Tents

Mooi tentje niks mis mee, lekt niets tot nauwelijks licht en wat hij eventueel lekt daar heb je geen last van top tentje :+1:

Translate
Commented by meneerGreen meneerGreen

Week 16 (23-7 t/m 29-7) week 10 bloei.

Watergift : 5,5 liter

Temperatuur : 28 om 22 (licht aan, licht uit) LV 73 om 63% (hoogste, laagste).

EC : 0.4 (EC kraanwater hier)
pH : 6.3

Deze week alleen nog afgezuurd water gegeven op twee dagen na toen heeft ze niets gekregen ik heb ze namelijk de 29ste geoogst.

Ik was er eerlijk gezegd ook een beetje klaar mee, ging toch al niet naar mijn zin, ik zag ook weer een enkel tripsje dus de knoop door gehakt, er zat al wel amber in dus ik vond het wel prima, het natte gewicht viel eigenlijk nog niet eens tegen als je kijkt dat ze al 2 dagen droog stonden.

Natte gewicht toppen, 304 gram.
Knipafval en fluffy stuff, 95 gram.

Ik had al verwacht dat ik een hoop fluffy stuff zou hebben dus dat verbaasde mij niets, maar ja alles bij elkaar bijna 400 gram spul, maar dan wel van 4 dames, maar ik heb deze ronde ook niet met vol vermogen gedraaid (100 watt) maar met 73.3 watt gemiddeld na alles te hebben uitgerekend, dus we zullen zien wat het per watt heeft opgebracht, ik heb het als volgt berekend,

Totaal 116 teelt dagen, waarvan 18 x 48 watt (voorgroei) 5 x 60 watt, 9 x 70 watt en 84 x 80 watt, is totaal 8514 watt gedeeld door 116 = 73,3 watt. Onder voorbehoud dat ik het goed heb uitgerekend.

Ik heb intussen al weer een Super Lemon Haze ter ontkieming liggen (31-7) en deze dame ga ik in een RDWC groot brengen, heb er al één in de space bucket staan (light mix) dus kunnen we dadelijk mooi het verschil zien.

De emmer waar ze in gaat komt over 1 a 2 weken leeg, kan ik deze even mooi schoon maken voor ze erin gaat, de tent heb ik al weer schoon en ontsmet dus als het meezit gaat ze er over een week of drie in.

Vandaag (3-8) na 24 uur in de curepot gedaan te hebben het droge eindgewicht, en ik moet zeggen het viel mij niet eens tegen, de LV bij het wegen was 60% en dat is voor mij uitstekend.

Na 5 dagen drogen in de tent (en ze hebben natuurlijk al 2 dagen daarvoor geen water meer gekregen wat ook wel in droogtijd zal schelen.) en 1 dag in de curepot is het gewicht………….

Toppen, 106 gram
Gruis

,

38 gram

Totaal 142 gram, dat is 1.9 gram de watt en dat is eerlijk gezegd boven verwachting, voor alleen de toppen kom ik op een kleine 1.5 gram de watt wat ook niet verkeerd is gezien het teelt verloop.

Translate
Smoke review

Comments
meneerGreen
meneerGreen week 15

Het is jammer dat je aan het eind van de teelt niet het echte gebruik van de lamp op kan geven om dat dat vast staat, het zou mooi zijn als je dat aan het eind van de teelt kunt aanpassen.
Ik heb bijvoorbeeld maar maximaal 80% van het vermogen van de lamp gebruikt (van 48watt t/m 80watt) uitgerekend heb ik dan 73.3 watt gebruikt over de gehele teelt, dit zou je dus aan
het eind van de teelt moeten kunnen aanpassen omdat je niet van tevoren weet hoe je teelt verloopt en hoeveel watt je uiteindelijk gebruikt.:wink::+1: